ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuz koordinesinde Adıyaman Merkez ve ilçelerde bulunan İmam Hatip ortaokulları arasında “Genç Bilaller” güzel ezan okuma yarışması tertip edildi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet ALTINDAL’ın iştirak ettiği yarışmaya 12 okul katıldı. Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulunun 1. Olduğu yarışmada katılımcılara çeşitli ödüller verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hizmetleri kapsamında öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz mesleki tanıtım seminerine ‘’AVUKATLIK ‘’ mesleğini tanıtmak üzere Adıyaman Barosuna kayıtlı  Av. Nazif GÜVENÇ katılarak, öğrencilere mesleğinin gerektirdiği kişilik özelliklerden bahsederek bu kişilerin; dikkatli, detaycı, ayrıntılara dikkat eden, araştırmacı, meraklı,  işine özen gösteren, insanlarla iyi iletişim kurabilen, sabırlı, sürekli kendini geliştirmeye istekli, coşkulu  v.b özelliklere sahip olması gerektiğini ifade etti. Mesleğe başlama, alınan eğitimler, meslekte karşılaşılan olumlu ve olumsuz durumlar konusunda bilgi verdi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırarak avukatlık mesleği ile ilgili öğrencilerin akıllarındaki soru işaretlerini gidermeye çalışmıştır. Seminerin sonunda avukatlık cübbesini öğrenciler giymiş o heyecanı yaşamışlardır. Seminere 8. Sınıfın bütün öğrencileri katılmıştır.

Kas

Okulumuz öğrencileri Filistinli kardeşleri için kermes düzenledi. Katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Programı

Kas

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil sınıfları arasında düzenlenen münazarada 7-D sınıfı başarılı oldu. Başarılı olan öğrencilere hediyeler verildi.

7-D ve 7-E sınıfı arasında yapılan münazara yarışmasında "Para mi Zaman mi?" konusu tartışıldı. İki sınıftan secilen  beşer öğrencimiz, İngilizce öğretmenlerimiz Hilal Akagündüz ve Mehmet Emin Tuzcu tarafından yarışma esnasında değerlendirme ölçeği ile değerlendirildi. Kazanan ogrencilere hediyeler verilerek tebrik edildi.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Gazzeli kardeşleri için topladıkları yardımı Kızılay Hesabına aktardı. Emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

OKULUMUZDA MEVLİD KANDİLİ PRORAMI ÖĞRENCİLERİN GÜL LOKUMU VE GÜL SUYU İKRAMIYLA ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER ARASINDA KUTLANDI.

Eyl

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL SINIFLARI 5C VE 5F'NİN DÖNEM BAŞI SEVİYE TESPİT SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. SINAVDA ÇOKTAN SEÇMELİ 50 SORU SORULDU.ÖĞRENCİLERİMİZ EKSİKSİZ KATILIM GÖSTERDİLER.

Haz

5 Haziran Çevre Haftası Münasebetiyle Adıyaman Çevre, ve Şehircilik İklim Değişikliği Müdürlüğü Tarafından Düzenlen Yarışmada Okulumuz Derece Aldı.

Okulumuzda Hayırda Yarışanlar Etkinliği

Okulumuz 40 ayet ve 40 Hadis Etkinliği