ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu

Satranç Turnuvalarında Okulumuz Kız ve Erkek Takımları Derece Aldı.

Şbt

Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü Kapsamında Düzenlenen Yarışmada Öğrencimiz İl Birincisi Olmuştur.

Şbt

Okullar Arası Atıcılık Tabanca Kategorisinde Kız ve Erkek Takımlarımız Derece Aldı.

Şbt

E-TWINNING Projemiz Kapsamında Etkinliklerimiz Devam Ediyor.

Şbt

Satranç Turnuvalarında Okulumuz Kız ve Erkek Takımları Derece Aldı.

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL PROGRAMI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI

Ock

2023-2024 öğretim yılı 1. Döneminin karnelerini coşkulu bir törenle dağıtarak dönemi sonlandırdık. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz Yabancı Dil Sınıflarının katkılarıyla hazırlanan English Fun Fest programı Perşembe günü gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz tarafından dört farklı oyun ve bir şarkı performansı sergilendi. Yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıfları 5/C, 5/F, 7/D ve 7/E'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

The English Fun Fest program, prepared with the contributions of our school's Foreign Language Classes, was held on Thursday. Our students performed four different games and a song. We would like to thank the foreign language classes 5/C, 5/F, 7/D and 7/E for their contributions.

Ock

Okul sporları güreş branşı yıldız erkekler il yarışmalarında grekoromen ve serbest stil dallarında okulumuzu temsil eden 8/H sınıfı öğrencilerimizden Hasan SARIKAYA 2 altın, Emir ERGÜN 1 altın ile 1 gümüş, Ömer Miraç GÜLER 2 gümüş, İbrahim Halil GÜLMEZ 1 gümüş ile 1 bronz, Ömer Faruk EKİNCİ 2 bronz madalya almaya hak kazanmıştır... Öğrencilerimizi bu ata sporunda göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..

Ock

We are ready for the project as Şehit Akif Güleş İmam Hatip Secondary School.

•Some videos about the students’ introduction,the school and the city promotions.

Ara

Çalışma ziyaretleri kapsamında ilimize gelen Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürümüz Sayın Fethullah Güner, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve AR-GE Daire Başkanı Hasan Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun, Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Ara

Milli Eğitim Bakanı sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan “ Dilimizin Zenginlikleri Projesi “ okulumuz Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulunda da uygulanmaya başlandı. Projenin amacı öğrencilerimizin kültürel mirasımızı , düşünce dünyamızı, dilimizin zenginliklerini keşfetmesi ve bu proje ile bilinçli bireyler olmasıdır.

Kas

Değerli velilerim öğrencilerimiz tarafından geçen hafta tertip edilen kermeste toplam 66.720,50 altmışaltıbinyediyüzyirmi lira elli kuruş toplanmıştır. Toplanan para Gazze’deki kardeşlerimiz için harcanmak üzere KIZILAY hesabına aktarılmıştır. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.