ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL ORYANTASYON PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZDA 5/C VE 5/F SINIFLARINDAKİ ÖĞRENCİ VE VELİLERE YÖNELİK KAHVALTI VE BİLGİLENDİRME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Oryantasyon programı kapsamında okulumuzda 5/C ve 5/F Sınıflarındaki öğrenci ve velilerimize yönelik kahvaltı ve bilgilendirme etkinligi gerçekleştirildi. Etkinlikte İngilizce Ogretmenlerimiz Hilal Akagündüz ve Mehmet Köksal, Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil programının uygulama ve hedefleri hakkında bilgi verirken 5/C sınıfından Büşra Tuzcu, Zeynep Merve Bilen, Elif İclal Çoban ve Hatice Feyza Özsan isimli öğrencilerimiz kısa bir İngilizce tanışma gösterisi sundu. Ardından Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfı 7/E 'den Miray Sena Karadağ, Ayşenur Delibaşı, Pelin Rana Delibaşı, Hatice İkra Harmancı, Zehra Yıldız ve Sedanur Özen isimli öğrenciler 'You are my sunshine' isimli şarkıyı koro halinde seslendirdiler. Program sonrası öğrenci ve velilere kahvaltı ikramında bulunuldu.

29-09-202329-09-202329-09-2023

Yayın: 29.09.2023 - Güncelleme: 29.09.2023 14:09 - Görüntülenme: 260