ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Akif Güleş İmam Hatip Ortaokulu

INTRODUCING AND REVIVING THE IDIOMS

Introducing and Reviving the Idioms

"Introducing and Reviving the Idioms" eTwinning initiative is underway! Our English instructors Hilal Akagündüz and Kübra Turgut, along with pupils from Prep Classes 7/D and 7/E, are working on the project with partner schools from Italy and Türkiye.

The project's objective is to use the power of idioms to help students improve their English language proficiency, creativity, and teamwork. Our pupils will be able to distinguish between these English idioms' literal and metaphorical meanings in addition to their actual meanings. Additionally, our pupils will develop their technological skills.

We want our students to be as involved as possible in each stage of the project. They will be able to enhance both their technological and creative talents with the project's assistance. We will be working on this project from October to March. Let's enjoy ourselves while we work together!

Deyimlerin Tanıtımı ve Canlandırılması

"Introducing and Reviving the Idioms" eTwinning girişimi devam ediyor! İngilizce öğretmenlerimiz Hilal Akagündüz ve Kübra Turgut, yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıflarımız  7/D ve 7/E sınıflarından öğrencilerle birlikte İtalya ve Türkiye'den ortak okullarla birlikte proje üzerinde çalışıyorlar.

Projenin amacı, öğrencilerin İngilizce dil yeterliliklerini, yaratıcılıklarını ve takım çalışmasını geliştirmelerine yardımcı olmak için deyimlerin gücünü kullanmaktır. Öğrencilerimiz bu İngilizce deyimlerin gerçek anlamlarının yanı sıra mecazi ve gerçek anlamlarını da ayırt edebilecekler. Ayrıca, öğrencilerimiz teknolojik becerilerini de geliştireceklerdir.

Öğrencilerimizin projenin her aşamasına mümkün olduğunca dahil olmalarını istiyoruz. Projenin yardımıyla hem teknolojik hem de yaratıcı yeteneklerini geliştirebilecekler. Ekim ayından Mart ayına kadar bu proje üzerinde çalışacağız. Birlikte çalışırken eğlenelim!

13-12-2023

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 13:43 - Görüntülenme: 181